All Star Buka Panggung 2019 Final Full (Minggu 7)

all star buka panggung final full

All Star Buka Panggung 2019 Final Full (Minggu 7) . Hai korang, sihat ke hari ni? Kalau tak sihat, makan lah ubat ya. hehe Semalam telah berlangsung Final All star buka panggung 2019. Seramai 4 orang peserta beraksi di pentas final ini dan mereka adalah Aaron Aziz, Zulhuzaimy, Rita Rudaini dan juga Norkhiriah.

Mereka ini sebenarnya merupakan juara peringkat mingguan sebelum digabung di pentas semi final dan final. Memang kecoh persembahan diorang semalam kan. hehe

all star buka panggung final full

Tarikh : 18.10.2019

Masa : 9pm

Bagi yang terlepas minggu semi final, korang boleh layan di sini (klik).

Siapakah Juara musim pertama ini? Jom kita saksikan di bawah ni.

All Star Buka Panggung 2019 Final Full (Minggu 7)

Jom kita tonton all star buka panggung 2019 final full dibawah ni ya.

 

P/S : link dah update, tekan f5/refresh sampai video penuh muncul ya.

Tahniah diucapkan buat Zulhuzaimy kerana menjadi Juara All Star buka panggung 2019 ini. Ditempat kedua jatuh kepada Noorkhiriah dan ditempat ketiga adalah Aaron Aziz. Manakala di tempat keempat kita jatuh kepada Rita Rudaini.

Pentas All star buka panggung ni sebenarnya medan kepada pelakon-pelakon tanah air untuk beraksi secara spontan berbanding ketika mereka membintangi drama mahupun filem tempatan.

Kalau rating rancangan ni bagus, aku rasa akan ada musim kedua pula nanti. Korang nak ke musim kedua all star buka panggung ni? Komen dekat bawah ya.

Minggu depan kita ada Maharaja Lawak Mega 2019! Tunggu tau!

Selamat menonton.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*