All Star Buka Panggung 2019 Minggu 6 Full

all star buka panggung minggu 6

All Star Buka Panggung 2019 Minggu 6 Full. Semalam telah berlangsung minggu keenam ( separuh akhir) rancangan realiti lawak spontan iaitu all star buka panggung. Ramai yang tunggu untuk tengok episod kali ni kan. hehe Sebabnya episod kali ini menghimpunkan juara-juara mingguan sebelum ini.

Dari 5 orang juara ini, hanya 4 orang yang akan beraksi di FINAL nanti. Kita juga dah tahu siapa yang akan ke final selepas tayangan episod semalam. Oh yaa, 5 juara yang beraksi semalam adalah Aaron Aziz, Rosyam Nor, Zulhuzaimy, Rita Rudaini dan Norkhiriah.

all star buka panggung minggu 6

 

Memang kecoh dan best sangat episod semalam. Para peserta pun lebih selesa di atas pentas berbanding sebelum ini.

Tarikh : 11.10.2019

Masa : 9 pm

Dah siap sedia nak tengok all star buka panggung 2019 minggu 6 full tak ?

All Star Buka Panggung 2019 Minggu 6 Full

Bagi yang tak sempat tengok semalam, anda boleh tengok di bawah ini ya.

P/s : tekan refresh banyak kali sampai link full video keluar ya.

jom join group fb >> Saluran Live << untuk live streaming.

4 orang peserta yang layak ke final adalah Aaron Aziz, Rita Rudaini , Zulhuzaimy dan Nurkhiriah.

Jadi, peserta yang tersingkir dalam all star buka panggung minggu ke 6 ini adalah Rosyam Nor. Tak da rezeki dia nak pergi ke final. Persembahan dia pun agak kelam kabut sikit kan.

Tapi dia tetap legend kita.

Dari 4 orang peserta finalis ini, siapakah pilihan anda untuk menjadi juara all star buka pangung nanti? Jom komen dekat bawah ya.

Aku rasa, Aaron Aziz boleh menang. hahaha sebab dia lawak sikit, tapi 3 orang peserta lain pun best juga.

ermm tak tahulah nak pilih  yang mana. haha

Kita tungu minggu depan ya.

Selamat menonton.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*