Biodata Jatt Ali, Peserta Gegar Vaganza 2019 (GV6)

biodata jatt ali

Biodata Jatt Ali, Peserta Gegar Vaganza 2019 (GV6). Hai korang, ada tak peminat-peminat kumpulan Black Dog Bone dekat sini? Kalau ada mesti korang kenal dengan vokalis kumpulan tu iaitu Jatt Ali. Dia merupakan salah seorang peserta gegar vaganza 2019.

Nak tahu power tak power, Jatt berjaya mendapat tempat pertama dalam persembahan keseluruhan peserta untuk minggu pertama tau. Dia dapat markah yang paling tinggi. Fuhh memang padu suara dia.

Beliau juga merupakan bekas suami kepada Sharifah Shahira tau. Aku pun baru tau. hehe Tapi itu kisah lama. Sekarang masing-masing bawa haluan sendiri.

biodata jatt ali

Anak dia pun mempunyai suara yang sedap macam dia. Ni mesti nak ikut jejak bapak ni. haha

Biodata Jatt Ali, Peserta Gegar Vaganza 2019 (GV6)

Nama Penuh : Tahir Bin Ali
Nama Artis : Jatt Ali
Asal :
Umur : 63 tahun
IG :

Untuk Fans Gegar Vaganza!
Jom join group fb >> Kaki Live << untuk live streaming ya.

 

Ramai yang puji persembahan jatt ali dalam minggu pertama. Katanya masih berbisa dan masih mampu menarik perhatian penonton seperti dulu.

 

Mula-mula aku ingat dia menyanyi lagu raya sebab dia start dengan lagu raya. haha tapi sebenarnya tak, Dia sambung dengan lagu Khayalan yang merupakan lagu kumpulan Ruffege.

 

 

 

Jom kongsikan biodata jatt ali ini dengan rakan-rakan anda yang lain. Ada tak peminat-peminat Jatt Ali dekat sini? Kalau ada jangan lupa komen tau. hehe

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*