Tonton Konsert Gegar Vaganza 2019 Minggu 1 Full (GV6)

Tonton Konsert Gegar Vaganza 2019 (GV6) Minggu 1 Full

Tonton Konsert Gegar Vaganza 2019 Minggu 1 Full. Semalam telah ditayangkan persembahan minggu pertama gegar vaganza 2019(gv6) . Mesti ramai yang dah tengok kan. Tapi kalau korang belum tengok gegar vaganza 2019 minggu 1 full, korang boleh tonton di bawah ini ya.

Baik, dalam persembahan semalam, Peserta yang mendapat kedudukan Top 3 adalah Jatt Ali, Hady Mirza dan juga Wann. Memang power persembahan diorang semalam. Korang nak tahu peserta lain berada di nombor berapa? jom baca di sini (klik).

Tarikh : 13.10.2019
Masa : 9 pm

Senarai Peserta Konsert Gegar Vaganza 2019 Minggu 1 Full

  1. Ameer Sofazr – Janjiku
  2. Hady Mirza – Angkasa
  3. Feeza – Ungkapan Kata Bernafas Cinta
  4. Jatt Ali – Khayalan
  5. Kool – Bebas
  6. Mazleela – TabahTonton Konsert Gegar Vaganza 2019 (GV6) Minggu 1 Full
  7. Naqiu Boboy – Episod Cinta
  8. Norrshila Amin – Rambu Ramba
  9. Nurfatima – Selembut Sutera
  10. One Nation Emcees – Anak Kampung
  11. Roy – Ratnaku
  12. Sham Visa – Dalam Gerimis
  13. Wann – Bossanova

Tonton Konsert Gegar Vaganza 2019 (GV6) Minggu 1 Full

 

 

 

Amacam? Best tak persembahan minggu pertama ni? Kalau korang jadi juri, siapakah peserta paling menonjol minggu ni?

Bagi akulah rasanya Naqiu. haha mungkin sebab dia masih muda dan energy dia pun masih power. Peserta lain pun bukan calang-calang.

Kita tengok persembahan minggu depan macam mana pula ya. hehe

Dah baca ? – Senarai Lagu Gegar Vaganza 2019 minggu 2 ( klik)

Selamat menonton.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*