LIVE Gegar Vaganza 2019 Minggu 2 (20.10.2019) (GV6)

live gegar vaganza 2019 minggu 2

LIVE Gegar Vaganza 2019 Minggu 2 (20.10.2019) (GV6). Hai korang, Sihat ke tu? Minggu ni dah masuk minggu ke 2 gegar vaganza 2019. Seramai 13 orang peserta masih bersaing bagi merebut gelaran juara gegar vaganza 2019. Dalam minggu pertama yang lepas, tidak ada penyingkiran yang berlaku.

Aku rasa mesti minggu ini akan ada penyingkiran. Tapi siapakah yang akan menjadi peserta pertama yang akan tersingkir minggu ini? Jom kita tengok live konsert gegar vaganza 2019 minggu ke 2.

Macam-macam telah beralku dalam konsert pertama mingu lepas. Pastinya para peserta akan membuat persembahan terbaik mereka minggu ini bagi memastikan mereka dapat beraksi pada minggu yang seterusnya. Tak sabar nak tengok live gegar vaganza 2019 minggu 2 dekat sini sebab nak tengok aksi para peserta kegemaran di atas pentas. Betul tak?

Tarikh : 20.10.2019

Masa : 9pm

Dah baca? – Nabil Ahmad dikecam kerana permainkan Wann dan Jatt Ali pada Minggu 1.

Senarai lagu Para Peserta Minggu ke dua

Ini merupakan senarai penuh lagu yang akan dipersembahkan pada minggu ini. Anda dah sedia untuk menyanyi bersama-sama dengan para peserta ? hehe

  1. Jatt Ali – Dulu dan Sekarang (black dog bone)
  2. Hady Mirza – Demi Cinta ( Ezad Lazim)
  3. Wann – Lamunan Hati (Wann)
  4. One Nation Emcees – Raja Gelek
  5. Sham Visa – untukmu selamanya- Visalive gegar vaganza 2019 minggu 2
  6. Roy – Jerat
  7. Nurfatima – Terlalu Cinta – Rosa
  8. Naqiu – Meraung ( New Boyz)
  9. Ameer Sofarz – Dan Bila Esok
  10. Feeza – Cinta tersimpul rapi
  11. Kool – Kau dan Aku
  12. Noorshila Amin – Kad Ucapanmu
  13. Mazleela – Apa Khabarmu di Sana
  14. Nabil dan Jihan – Hutang

Dah siap tengok lirik?
Jom kita tonton live gegar vaganza 2019 minggu 2 di bawah ni ya.

 

LIVE Gegar Vaganza 2019 Minggu 2 (20.10.2019) (GV6)

13 Orang peserta ditambah dengan celoteh pengacara, Nabil dan Jihan serta kemesraan para juri menjadikan rancangan ini masih mendapat sambutan ramai para penonton.

Jangan buang masa, jom kita tengok.

 

 

Link 2 – GV Live Streaming 2019 (klik).

p/s : link live dah update, tekan f5/ refresh sampai live video muncul ya!

Jom join group >> Kaki Hiburan LIVE << untuk live streaming.

Untuk yang pertama kali sampai ke sini, aku nak bagitau yang setiap minggu kami kongsikan live streaming gegar vaganza untuk anda. Jadi anda hanya perlu bookmark atau simpan link blog ini untuk menonton siaran langsung gv setiap minggu secara percuma.

Jadi lepas ni tak yang gelabah kalau tak dapat tengok live di tv ke apa ke, terus tengok dekat sini ya. Nak lebih mudah, join group fb atas tu ya. Aku selalu update dekat sana jer.

Yang mana dah baca tu, boleh lah share link live gegar vaganza 2019 minggu 2 ni dekat fb atau pun dekat group whatsapp korang tu ya. Sharing is caring kan . hehe

Selamat menonton.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*