Live Streaming Mentor Milenia 1.12.2019

Live Streaming Mentor Milenia 1.12.2019

Live Streaming Mentor Milenia 1.12.2019. Malam ini akan berlangsungnya Mentor Milenia 2019 untuk minggu ke 8. Pastinya malam ini sangat mendebarkan kepada para protege yang perlu membuat persembahan yang terbaik untuk mara ke peringkat seterusnya.

Pada minggu lepas , kita dapat lihat Apex berjaya mendapat persembahan terbaik pada malam minggu ke 7 itu. Beliau mengetepikan protege-protege yang lain. Siapakah pula yang akan memenangi persembahan terbaik pada minggu ini?

Protege ryan que dan sharee lopes , kedua-dua mereka berada di bottom 2 pada minggu lepas. Dan Ryan Que terpaksa ucap selamat tinggal apabila dia tersingkir pada minggu ke 7.

Live Streaming Mentor Milenia 1.12.2019

 

Tarikh : 24.11.2019

Masa : 9pm

Live Streaming MENTOR MILENIA 1.12.2019

Link

 

 

p/s : link dah update, tekan f5/ refresh sampai live video muncul ya!

Jom join group >> Kaki Hiburan LIVE << untuk live streaming.

Semoga berjaya membuat persembahan yang terbaik pada malam ini. Siapa pula yang akan tersingkir pada malam ini?

Rancangan ini di hoskan oleh Shuk Sahak dan Elly Mazlien. Selain itu, kita ada Zetty hot fm yang menjadi pengacara di belakang pentas.

Aduhh berdebar pula nak tengok persembahan mereka malam ni kan. hehe.

Selamat menonton.

Jom Share live streaming mentor milenia malam ni dekat facebook korang tau.