Live Streaming Dansa dan Sing Minggu 1 (5.1.2020)

live streaming dansa dan sing minggu 1

Live Streaming Dansa dan Sing Minggu 1 (5.1.2020). Hai korang, malam ini kita akan ada tayangan sebuah rancangan realiti terbaru. Rancangan dansa dan sing ini berkonsepkan tarian dan nyanyian sekali gus. Jarang kita nak ada program macam ni kan.

Program ni menggantikan rancangan gegar vaganza yang sudah tamat siarannya. Dulu kita ada ‘sehati berdansa’ tapi rancangan itu lebih kepada tarian semata kan. Tapi kali ini memang lain dari lain.  Bagi yang nak tengok live streaming rancangan ni, korang boleh tengok dekat bawah ya.

live streaming dansa dan sing minggu 1

Tarikh : 5 Januari 2020.

Masa : 9 pm.

Live Streaming Dansa dan Sing Minggu 1 (5.1.2020).

 

 

 

p/s : live dah update,TOLONG tekan f5/refresh sampai live muncul

Jom join group fb >> MLM Live << untuk live streaming.

Senarai Peserta Dansa dan Sing 2020.

1. Arja – The Pirates
2. Atilia Haron & Yasmin Hani – The Lola
3. Chubb-E – Zeppo Youngsterz Crew
4. Raja Syahiran – 2Twenty2 Squad
5. Nik Qistina – DP Fam
6. Sophia Liana – Budak Ngam
7. WARIS – Alamak
8. Shiha Zikir – Squad
9. Harris Baba – Unique
10. Wani Kayrie – DeLitz

dansa dan sing

Makin tak sabar pulak nak tengok rancangan baru ni kan. Kita pun tak tahu macam mana penerimaan penonton untuk rancangan realiti berkonsepkan tarian ni kan.

Apa-apa pun, kita tunggu malam ni ya.

Jom share link live streaming dansa dan sing minggu 1 ni dekat facebook korang tau.

Selamat menonton.