Sepahtu Reunion Live 2020 Kini Kembali!

Sepahtu reunion live 2020

Sepahtu Reunion Live 2020 Kini Kembali!. Hai Korang, hari ni kita nak sembang pasal rancangan kegemaran ramai ini iaitu Sepahtu Reunion live 2020. Kenapa dengan rancangan ni? Sebenarnya sepahtu akan kembali bersiaran pada 17 Januari 2020 ini. Ramai tau yang tak sabar nak tengok geng geng sepahtu kembali beraksi. Memang terbaiklah.

 

Sepahtu reunion live 2020

 

Untuk yang belum tahu, ahli kumpulan sepahtu terdiri daripada Jep, Shuib, Rahim dan Pak Ya. Mereka bergabung dan bersatu dalam sebuah rancangan mereka sendiri iaitu sepahtu reunion live.

Dah banyak musim sepahtu live ni bersiaran dan setiap musim pasti ada kelainan yang diketengahkan.

Sepahtu Reunion Live 2020 Kini Kembali!

Yang paling diminati dalam rancangan ini adalah element suprise yang dibawa oleh tetamu undangan setiap minggu sama dan juga watak Cameo yang sentiasa dinantikan setiap minggu.

Antara tetamu yang pernah menghiasi rancangan ini adalaah Lisa Surihani, Dato Jamal Abdillah, Erra Fazira dan ramai lagi tau.

 

Waktu Tayangan : Jumaat, 9 malam.

Tarikh Mula Tayangan : 17/1/2020.

Jom kita tengok Promo Sepahtu Reunion live dekat bawah ni ya.

 

Hahaha tengok promo video pun dah lawak, macam manalah agaknya episod sebenar nanti. hehe.  Tak sabar nak tunggu hari jumaat ni kan. hehe.

Bagi peminat-peminat sepahtu reunion live, korang boleh join group fb >> Kaki Hiburan << untuk live streaming setiap episod sepahtu reunion musim ni tau.

sepahtu reunion live

Tunggu update link live dekat sana ya.

Selamat menonton!