Tonton Sepahtu Reunion Live 2020 Minggu 1 FULL

Sepahtu Reunion Live 2020 Minggu 1 FULL

Tonton Sepahtu Reunion Live 2020 Minggu 1 FULL. Semalam telah bermulanya tayangan rancangan lawak kegemaran ramai iaitu sepahtu reunion live 2020. Ramai yang tergelak besar tengok persembahan dari kumpulan sepahtu semalam kan. hehe

Aku sempat tengok sikit semalam. Aku rasa memang lawak bila diorang bergabung sekali kan. hehe Tapi sedih sebab Pak Ya tak da semalam. Sebab apa eh?

Minggu ini, kita ada 3 tetamu jemputan. Mereka adalah Diana Danielle, Saleh Yaakob dan juga Dayang Nurfaizah. Memang meriah set semalam. hahaha

Tonton Sepahtu Reunion Live 2020 Minggu 1 FULL

Diorang ni pun lawak juga dan tak nampak macam kekok bila beraksi di atas pentas.

Tarikh : 17.1.2020.
Masa : 9 pm.

Tema untuk minggu ini adalah Korban Kasih.

Tonton Sepahtu Reunion Live 2020 Minggu 1 FULL.

Jom layan dekat bawah ni ya.

Part 1.

 

Part 2

s : sila refresh/ f5 sampai video full muncul.Jom join group fb >> MLM Live << untuk live streaming.

Memang best gila episod pertama ni , rugi kalau korang tak tengok. hehehe.

Episod kali ini mengisahkan tentang seorang anak berkorban demi bapa dia. Dalam cerita ni, Shuib jadi anak kepada Jep. Dia sanggup berkorban dengan mendermakan buah pinggangnya kepada bapa dia.

 

Tonton Sepahtu Reunion Live 2020 Minggu 1 FULL

Tapi si anak tak dapat di selamatkan dalam pembedahan tersebut. Fuhh Memang sedih tengok ending dia semalam.

Minggu depan siapa pula artis undangan untuk sepahtu reunion live ni ya? kalau nak tahu, tunggulah minggu depan. 🙂

terima kasih kerana menonton Sepahtu Reunion Live 2020 Minggu 1 FULL ni tau.