Tonton Sepahtu Reunion Live 2020 Minggu 2 FULL

sepahtu reunion live 2020 minggu 2

Tonton Sepahtu Reunion Live 2020 Minggu 2 FULL. Semalam telah ditayangkan minggu 2 tayangan rancangan lawak kegemaran ramai iaitu sepahtu reunion live 2020. Ramai yang tergelak besar tengok persembahan dari kumpulan sepahtu semalam kan. hehe

Aku sempat tengok sikit semalam. Aku rasa memang lawak bila diorang bergabung sekali kan. hehe Tapi sedih sebab Pak Ya tak da semalam. Sebab apa eh?

Minggu ini, kita ada 3 tetamu jemputan. Mereka adalah Elvina Mohammad, Man Rajalawak dan juga Mama Norlia Ghani. Memang meriah set semalam. hahaha.

sepahtu reunion live 2020 minggu 2

Diorang ni pun lawak juga dan tak nampak macam kekok bila beraksi di atas pentas.

Tarikh : 24.1.2020.
Masa : 9 pm.

Tema untuk minggu ini adalah Aku Bukan Malaikat. Memang lain dari yang lain jalan cerita minggu ni. Rugi kalau korang tak tengok.

Bagi yang terlepas episod minggu lepas, korang boleh layan di sini (klik).

Tonton Sepahtu Reunion Live 2020 Minggu 2 FULL.

Jom layan dekat bawah ni ya.

Part 1.

Part 2

p/s : sila refresh/ f5 sampai video full muncul.

Jom join group fb >> MLM Live << untuk live streaming.

Memang best gila episod kedua ni , rugi kalau korang tak tengok. hehehe.

Episod kali ini mengisahkan tentang seorang anak berlagak baik apabila berada dengan ayahnya. Tapi dekat belakang fuuh kemain jahat. Dalam cerita ni, Shuib jadi anak kepada Rahim. Haa, nak tahu benda apa yang dia buat? tengoklah episod ni dekat atas ya.

 

 

 

sepahtu reunion live 2020 episod 2

Minggu depan siapa pula artis undangan untuk sepahtu reunion live ni ya? kalau nak tahu, tunggulah minggu depan. 🙂

terima kasih kerana menonton Sepahtu Reunion Live 2020 Minggu 2 FULL ni tau.