Tonton Sepahtu Reunion Live 2020 Minggu 4 FULL

sepahtu reunion live 2020 minggu 4 full

Tonton Sepahtu Reunion Live 2020 Minggu 4 FULL. Semalam telah ditayangkan minggu ketiga tayangan rancangan lawak kegemaran ramai iaitu sepahtu reunion live 2020. Ramai yang tergelak besar tengok persembahan dari kumpulan sepahtu semalam kan. hehe

Aku sempat tengok sikit semalam. Aku rasa memang lawak bila diorang bergabung sekali kan. heheLagi best sebab Pak Ya is BACK !! hahaha.

Terkejut penonton tengok pakya dah kembali. Punchline dia minggu ni pun kemain lawak dia.. hehehe.

Minggu ini, kita ada 3 tetamu jemputan. Mereka adalah Ramona Zamzam, Man Rajalawak dan juga Dato M. Nasir. Memang meriah set semalam. hahaha.

 

sepahtu reunion live 2020 minggu 4 full

Diorang ni pun lawak juga dan tak nampak macam kekok bila beraksi di atas pentas.

Tarikh : 7.2.2020.
Masa : 9 pm.

Tema untuk minggu ini adalah Cinta si Tukang Kasut. Memang lain dari yang lain jalan cerita minggu ni. Rugi kalau korang tak tengok.

Bagi yang terlepas episod minggu lepas, korang boleh layan di sini (klik).

Tonton Sepahtu Reunion Live 2020 Minggu 4 FULL.

Jom layan sepahtu reunion live 2020 minggu 4 full dekat bawah ni ya.

p/s : sila refresh/ f5 sampai video full muncul.

Jom join group fb >> MLM Live << untuk live streaming.

Tonton EPISOD 5 di 👉 sini (klik).

Memang best gila episod keempat ni , rugi kalau korang tak tengok. hehehe.

Episod kali ini mengisahkan tentang seorang tukang kasut yang ingin berkahwin dengan seorang gadis yang merupakan anak orang kaya. Konflik berlaku apabila si ayah tidak menerima lelaki tersebut. Dah tak terima, lepas tu paksa anak gadis dia berkahwin dengan orang lain. Sedih weh, tengoklah episod ni dekat atas ya.

sepahtu reunion live 2020 minggu 4 full

Minggu depan siapa pula artis undangan untuk sepahtu reunion live ni ya? kalau nak tahu, tunggulah minggu depan. 🙂

terima kasih kerana menonton Sepahtu Reunion Live 2020 Minggu 4 FULL ni tau.